Sponsoren 

Het onderwerp Living Mobility valt goed in de smaak en wordt overal goed ontvangen. Het past bij de de ontwikkelingen die nu actueel zijn en het blijkt hoogste tijd om samen dit onderwerp te bespreken en uit te pluizen. Geloof jij ook in dit thema? Heb je, net zoals ons, het idee dat dit thema nu urgentie geeft? Wil jij bijdragen om dit congres tot leven te brengen? We hebben je hulp nodig: samen maken wij het verschil. Vraag meer info aan via onderstaande button, zodat wij samen met jou dit congres tot leven kunnen brengen en zodat jij op de voorste rij zit bij de kansen die zich voor gaan doen in de toekomst. We zijn met name op zoek naar: een ontwikkel partner, een infrastructuur partner, een mobiliteit partner. We gaan graag met je in gesprek!

Sponsoren die zich al aan Living Mobility hebben verbonden zijn:

Ministerie_van_Infrastructuur_en_Waterstaat_Logo.png

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat  Het ministerie zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een vlotte doorstroming in een goed ingerichte, schone en veilige omgeving. Het ministerie werkt aan krachtige verbindingen over de weg, spoor, het water en door de lucht.

GASD_sponsor.png

Gemeente Amsterdam - Gemeente Amsterdam is partner en host van Living Mobility. De gemeente heeft een gigantisch nieuw woongebied gepland. 40.000 tot 70.000 woningen moeten er tot 2040 gefaseerd worden gebouwd.

mra_logo_cmyk-op-wit.png

Metropoolregio Amsterdam - Het samenwerkingsverband van de provincies Noord-Holland en Flevoland, 33 gemeenten en de Vervoerregio Amsterdam. Elke gemeente en deelregio brengt kwaliteiten in die het totaal versterken. 

RAAD VAN INSPIRATIE

 
logo+UITP.png

UITP De Internationale Vereniging van Openbaar Vervoer en een gepassioneerd voorvechter van duurzame stedelijke mobiliteit. Het is het enige wereldwijde netwerk dat alle belanghebbenden bij het openbaar vervoer en alle duurzame vervoerswijzen bij elkaar brengt.

 

Universiteit Utrecht logo.jpg

 

Universiteit UtrechtDe Universiteit Utrecht kent een steeds duurzamere bedrijfsvoering. Mobiliteit heeft een grote impact op de CO2-uitstoot van de Universiteit Utrecht. Op verschillende manieren stimuleert de universiteit verduurzaming op dit vlak.

 

 

neprom.jpg

NEPROM - De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is in 1974 opgericht en stelt zich ten doel de samenwerking te bevorderen tussen overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten.