Living Mobility | een congres waarin we verkennen hoe we duurzame mobiliteit kunnen verweven met de hardware van de toekomstige stad

Steden staan voor een enorme opgave om duurzaam te groeien. De manier waarop we reizen en energie organiseren moet anders, maar het is moeilijk om in bestaande structuren grote wijzigingen door te voeren. Daarom is gebiedsontwikkeling bij uitstek de plaats om innovatief en anders vorm te geven. Met Living Mobility willen we op landelijk én internationaal niveau een gesprek voeren waarbij mobiliteit en gebiedsontwikkeling in één adem genoemd worden. Een congres waarbij we de verschillende stakeholders van beide onderwerpen op landelijk en internationaal niveau bij elkaar brengen. Een congres waarbij de energietransitie centraal staat. Hoe kunnen we mobiliteit inclusief krijgen bij gebiedsontwikkeling? En hoe versnellen we de energietransitie met een nieuwe kijk op gebiedsontwikkeling? Om samen in gesprek te gaan zullen synergieën en schaalvoordelen ontstaan én kunnen we beide naar een hoger niveau tillen. Dit gesprek is hard nodig, het thema is hot & happening, maar heeft nog lang geen gebaande paden. Die paden moeten we samen creëren. 

Jij bent nodig om dit congres tot leven brengen | als bezoeker, spreker of sponsor

Het congres staat al aardig in de steigers. De eerste sponsoren en kennispartners zijn aan boord, aan het programma en de locatie wordt gewerkt. Geloof jij ook in dit thema en wil jij op de hoogte blijven over Living Mobility? Heb je, net zoals ons, het idee dat dit thema nu urgentie geeft? Wil jij bijdragen om dit congres tot leven te brengen? We hebben je hulp nodig: samen maken wij het verschil. Meld je aan via onderstaande button, zodat wij jou als eerste op de hoogte kunnen brengen van de ontwikkelen rondom living mobility en jij op de voorste rij zit voor de potentiële kansen die zich voortdoen in de toekomst.