omdat wij gaan voor een fijnere leefomgeving

Logos4.001.jpg

Het team

Ananda0007.jpg

Ananda Groag

Ananda Groag is bedenker en initiator van Living Mobility. Als expert op het gebied van (gedeelde) mobiliteit zag zij dat de werelden van vastgoed en mobiliteit nog erg gescheiden waren en stelde zij zich ten doel deze dichter tot elkaar te brengen wat moet leiden tot een fijnere leefomgeving. Ananda spart met bedrijven en overheden over mobiliteit gerelateerde thema’s en is internationale keynote spreker.

Ewoud-Dekker.jpg

Ewoud Dekker

Rebel Group, adviseur vastgoed en gebiedsontwikkeling. Mijn doel is het ontwikkelen van economisch én maatschappelijk waardevolle gebouwen en gebieden. Met Living Mobility wil ik met zowel private als (semi-)publieke partijen de eerste gezamenlijke stap zetten naar een integratie van stedenbouwkunde en mobiliteitsbeleid.

servaz.jpg

Servaz van Berkum

Pakhuis de Zwijger, programmamaker mobiliteit en technologie

Robert-Boshouwers.jpg

Robert Boshouwers

Rebel, associate mobiliteitsopgaven

Ik ben aanjager van samenwerkingen rondom uitdagende mobiliteitsvraagstukken. Samen met klanten, partners en collega’s realiseer ik concrete stappen die ertoe doen.. Met Living Mobility wil ik marktpartijen en overheden handelingsperspectieven bieden rond mobiliteit in gebiedsontwikkeling aan de hand van concrete use cases

Douwe-Kool-e1536751010493.jpg

Douwe Kool

Rebel, consultant

Samen met de klant werk ik graag hard aan win-win-oplossingen, waarbij ik altijd zoveel mogelijk streef naar een pragmatische invulling. Met Living Mobility wil ik bijdragen aan de zoektocht naar hoe we nieuwe mobiliteitsoplossingen succesvol kunnen maken, in en rond steden die in een rap tempo veranderen.